NJENI RODITELJI IM BRANILI LJUBAV Ovako izgleda supruga Dina Merlina, pevač podelio njihovu zanimljivu priču (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Dino Merlin retko kada u javnosti pokazuje suprugu Amelu sa kojom ima dvoje dece, a njihova ljubavna priča je veoma interesantna.

Kako je pevač jednom i sam rekao, pre braka bili su u vezi pet godina.

- Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina - vraća Merlin svoj film uspomena.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu i imala "i ptičijeg mleka".

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću - kazao je on.

Foto: ATA Images

 

- Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju - sećao se Merlin tih vremena i dodao:

- Ali eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Svojevremeno je rekao da nikada neće zaboraviti trenutak kad se posle prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

- Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: "Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko". Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: "Da, doneo sam 100 maraka" - kazao je Dino.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Radoznao kao mlad majmun

Komentari (0)

Loading