ŽIKA JAKŠIĆ U SUZAMA ZBOG OVE PEVAČICE: Malo ko njoj može da izađe na crtu!
E-stock/Časlav Vukojičić

Žika Jakšić izrazio je želju da Milica Todorović otvori osmi serijal šoua „Nikad nije kasno", pa je ponovo zaplakao - baš kao što je i pre nešto više od deset godina, kada je ova pevačica doživela veliki uspeh. 

Ovoga puta, Milica je izvela „Rolling in the deep" koju inače peva strana zvezda Adel, pa i te kako oduševila sve, kao i voditelja programa. 

ŽIKA JAKŠIĆ U SUZAMA ZBOG OVE PEVAČICE: Malo ko njoj može da izađe na crtu!

ATA Images

 

- Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda" kada je imala petnaest godina. Pobedila je u toj sezoni i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao - prisetio se on, piše „Grand onlajn". 

Tu se, međutim, nije i zaustavljao. 

- Ponosan sam na tebe, srce moje lepo!

- Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u celom regionu. Moram da kažem iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ja sam ponosan na tebe, srce moje lepo - zaključio je Jakšić. 

ŽALOSNO, PREPUCAVATI SE SA ROĐENOM SESTROM Oglasila se Kristina Kovač, pa poručila samo jedno 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading