SLAĐA ALEGRO DOŽIVELA NERVNI SLOM Pevačica otkrila šta se dogodilo
Foto: Sharan

Pevačica sve ostavila u čudu! Pevačica Sladja Allegro doživela je nervni slom i ostavila sve u čudu. Međutim, reč je samo o pesmi koja je po nazivu već uplašila mnoge.

Foto: Sharan

 

Slađa je promenila muzički tim, a kako sama pevačica kaže imala je želju da osveži svoj repertoar i ubaci neku novu energiju.

- Lepo je ubaciti neku novu energiju, neku novu dušu, koja je slična nama. Imam želju već duže vreme da na muzičkom planu ostvarim saradnju sa čovekom kakav je Saško Nikolić. Mislim da smo napravili pun pogodak. Kao i obično, za spot se pobrinuo moj producent Saša Nikolić Šaran. Šaran zna kako i na koji način ja želim neki projekat da predstavim, ovaj spot je urađen kao trejler naseg života. U spotu se pojavljuju i moji muzičari Dejan Janković i Ivan Mitroviuć, ali naravno i Šaran. Spot predstavlja nas kao prijatelje i kolege, delimo zajedno i binu i život i to smo mi – otkriva Slađa i dodaje:

Foto: Sharan

 

- U narednom periodu očekuje nas mnogo novih pesama i presrećna sam što se sve to dogodilo. Mogo šale, mnogo pesama i još više ljubavi. Želim samo da publika uživa koliko i mi i oseti tu našu energiju!

NAKON SVADBE URADILA JEDNU STVAR Bojana Rodić postala gospođa Šijan, pa se odlučila za ovu promenu

Komentari (0)

Loading