STAN I PLAC ZA MIRKA I BOJANU Otkriveno šta su sve mladenci dobili u miraz, a kumovi su ih tek oduševili poklonom
Alo

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan sklopio je brak s Bojanom Rodić, a pošto je u svadbeno veselje uloženo preko 100.000 evra, to se paru višestruko isplatilo.

Naime, Bojana i Mirko imaju miraz sa svih strana, pa su tako od Goce navodno dobili stan u Beogradu, Rodići su obezbedili plac na kome mogu da izgrade kuću, dok su kumovi Mirka iznenadili autom, piše Srpski telegraf.

- Mirko i Bojana su znali da je svako pripremio nešto, ali se Goca, u dogovoru s rođacima, složila da se tek dan posle venčanja kaže šta su pokloni. Goca je Mirku i Bojani slikala ključ stana i poslala fotografije na Vajber, a jutro posle proslave u restoranu u domu Rodića se saznalo i za plac. Bojana je izljubila majku i oca, tu su bile i sestre, koje su znale šta se sprema. Svi su se izgrlili, bilo je baš emotivno. U toku proslave u restoranu posle venčanja Šijanu je kum rekao za automobil. On je zahvalio, ali auto tek treba da stigne, pa će kum lično ovih dana da ga dotera u Surčin i parkira - priča sagovornik koji je bio na proslavi.

STAN I PLAC ZA MIRKA I BOJANU Otkriveno šta su sve mladenci dobili u miraz, a kumovi su ih tek oduševili poklonom

Alo

 

Mirko i Bojana ne planiraju da se skuće u Beogradu, pa će se stan verovatno skroz opremiti i iznajmljivati.

- Mirko i Bojana neće u gužvu, tako da će se verovatno graditi još jedna kuća u Titelu na placu nedaleko od porodične. Oni su vezani za Titel i Surčin, tu svi žive i nikad im nije bila želja da se presele u centar Beograda. Stan koji su dobili od Goce je veliki miraz, ali će on da se sredi i izdaje. Mirko je rekao da će on da preuzme sve što se toge tiče. S gradnjom nove kuće svakako ne žure jer u Surčinu za sve ima dovoljno mesta. Planiraju da sređuju plac tek pošto se Bojana porodi, kad beba poraste i ojača. U obe kuće će imati pomoć sa svih strana, tako da za sada nigde ne žure - kaže izvor.

NAPRAVIO JE OD MENE RASPUŠTENICU I DR*LJU Goca Tržan bez dlake na jeziku o Ivanu Marinkoviću i haosu kroz koji je prošla zbog njega

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading