ODBILA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA Đoletova bivša devojka zapalila društvene mreže, haljina otkrila previše
Foto: Printscreen/instagram

Tijana Ralić, bivša devojka Đorđa Đokovića, aktivna je na društvenim mrežama i iznova oduševi svoje pratioce besprekornim izgledom. 

Iako se nije oglašavala povodom ženidbe Novakovog najmlađeg brata sa kojim je provela pune četiri godine u emotivnoj vezi, jasno je da je prebolela bivšu ljubav i da živi punim plućima. 

Sudeći po njenim novim objavama na Instagramu, Tijana slobodno vreme provodi u Beogradu, a fotkama iz noćnog provoda izazvala je lavinu komentara na Instagramu. 

Uska zelena haljina pokazala je njeno vitko telo na kom bi joj mnogi pozavideli, a Ralićeva je dubokim dekolteom dodatno raspametila muški deo populacije.

ODBILA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA Đoletova bivša devojka zapalila društvene mreže, haljina otkrila previše

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, lepa Beograđanka je pre samo nekoliko meseci po prvi put progovorila o raskidu sa Đokovićem odgovarajući na pitanja svojim fanovima i otkrila da je ona bila ta koja je stavila tačku na ljubavnu romansu iako je on planirao da je oženi. 

- Da li je istina da je Đorđe hteo da se venčate, a ti ne i da si iz tog razloga raskinula? - glasilo je pitanje jednog njenog pratioca. 

- Istina je da je želeo da se venčamo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je tada Tijana.

POKAZALA IZVAJANO TELO Supruga Darka Filipovića usijala društvene mreže (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading