8.000 EVRA ZA DAN U RESTORANU Meni na svadbi Đokovića oduševio sve, 30 vrsta sušija, a ovo piće je hit
Printscreen

Đorđe Đoković i njegova izabranica Aleksandra Saška Veselinom zakleli su se na večnu ljubav prvo u Beogradu, u Crkvi Svetog Marka, a veselje su nastavili u Crnog Gori, gde su obavili građansko venčanje na samoj obali mora.

Porodica Đoković mislila je na svaki detalj, organizovali su avio-prevoz za 80 zvanica, zabavljali su ih vrhunski muzičari i to tokom celog dana, dok je na meniju bilo svega i svačega.

8.000 EVRA ZA DAN U RESTORANU Meni na svadbi Đokovića oduševio sve, 30 vrsta sušija, a ovo piće je hit

Foto: Printscreen/instagram

 

Gosti su dan pre nego što su otišli u Herceg Novi poslali su meni s ponuđenim jelima, pa su birali između mesnog i ribljeg. Na licu mesta čekala ih je naručena hrana, ali i japanski meni koji je pripreman u tom trenutku. Bilo je 30 vrsta sušija, a pored domaćih i stranih vina, na svadbi se služilo čak i japansko pivo kojim su mnogi bili oduševljeni.

Tokom dnevne žurke na plaži i građanskog venčanja, svatovi su mogli rashlade i osveže i to ne sa običnom vodom, već vitaminskom u kojoj su se nalazili limun i limeta.

Mesto u restoranu u kome su se provodili navodno, kako prenose mediji, košta 100 evra, pa su samo za dan platili 8.000 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading