JEDVA ČEKAM DA SE SUOČIMO PRED SUDOM! Miša Grof za Alo! odgovorio Nikolini Pišek
Estock

Nakon smrti Vidoja Ristovića rat između njegovog oca Viktora, poznatijeg kao Miša Grof, i udovice Nikoline Pišek ne jenjava.

Antikvar je nedavno za Alo! otkrio da je voditeljka pet meseci nakon smrti njegovog sina našla novog sponzora, a sada se Nikolina oglasila i rekla da je bivšeg svekra prijavila nadležnim institucijama kako bi njenu i Vidojevu ćerku, Unu Sofiju, zaštitila od dedinog pomračenog uma.

- Moram da budem odlučna, razborita, sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola, u meni i Uni našao neprijatelje - rekla je Nikolina, i dodala:

- Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način, pa i od njenog biološkog dede.

JEDVA ČEKAM DA SE SUOČIMO PRED SUDOM! Miša Grof za Alo! odgovorio Nikolini Pišek

Foto: Alo/ilustracija

 

Pišekova je otkrila i da je njen suprug tražio hrvatsko državljanstvo jer, prema njenim rečima, nije želeo da živi u Srbiji.

- Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva - rekla je ona za „Stori“.

Ovim povodom pozvali smo i Viktora Ristovića, alijas Mišu Grofa, koji je istakao da je spreman da se sa snajkom suoči pred sudom, kao i da je uveren da Pišekova namerno okreće unuku protiv njega.

- Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam da se obazirem na njene izjave. Za nju je, verovatno, normalno kako se ponaša pet meseci nakon što je sahranila muža. Ne znam šta ta žena hoće od mene, i za šta tačno misli da me tuži. Za moju imovinu? Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam ja čega da se plašim. Rekao sam vam već, moja unuka će dobiti sve što joj sleduje kada poraste, Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim parama - rekao nam je Miša, koji se potom osvrnuo na Nikolinine navode da će ćerku zaštititi od njega.

- Sa Unom nisam u kontaktu upravo zato što je ona uz majku. To je normalno, dete sluša njene priče i ona joj puni glavu. Kada bude dovoljno velika, proceniće sama situaciju.  Sada je jako mala i njom može da se manipuliše - zaključio je Grof za Alo!.

JEDVA ČEKAM DA SE SUOČIMO PRED SUDOM! Miša Grof za Alo! odgovorio Nikolini Pišek

Estock

 

Moj sin je pod zemljom, a ona na jahtama!

Podsetimo, Miša je nedavno u intervjuu za Alo! rekao kako je Pišekova tek sada pokazala svoje pravo lice.

- Dugo je glumila ucveljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina samo koristila za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, letuje s društvom, pozira u minićima… Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi - rekao nam je on.

SLIČNOST JE NEVEROVATNA Tanja Savić objavila fotografija i zbunila sve, ovako izgleda pevačicina sestra Biljana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading