MARINA NAPRAVILA HAOS KAD JE ČULA DA JE DARKO VARA Pevač obnovio vezu sa bivšom verenicom, pa otišao drugoj: Doživela nervni slom
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić ne prestaje da šokira novim skandalima i u njegovom životu nikad nije dosadno.

Ovog puta doživeo je veliku neprijatnost kada mu je na vrata kuće u Brestaču došla bivša verenica Marina Gagić, koja je počela da viče i histeriše na njega nakon što je čula da je vara s Katarinom S. iz Ugrinovaca.

instagram/gagic_marina, darkolazicofficial

 

Kako je pisao jedan beogradski medij na osnovu saznanja iz pouzdanih izvora, Gagićeva i Lazić su bili obnovili romansu i delovalo je da će uskoro opet početi zajednički život.

Posle kraha njegove ljubavi s Barbarom Bobak, on se brže-bolje vratio Marini, iako je ona ranije pričala da neće ni da čuje za njega. Viđali su se gotovo svakodnevno, provodili vreme sa zajedničkim detetom, a ona je čak jednom navodno i prenoćila u Darkovoj kući u Brestaču.

Prema rečima našeg sagovornika bliskog pevaču, Marinini roditelji su se protivili tome da ona opet bude s Lazićem, ali ona nije htela da sluša njihove savete. Mislila je da se Darko promenio i da želi da živi s njom i njihovim sinom.

Kad je u medijima videla njegove slike s Katarinom S, odmah je shvatila da je on u paralelnoj šemi sa obe, pa je doživela pomračenje uma. Odjurila je do njegove kuće u Brestaču i napala ga, naočigled ljudi koji su prolazili ulicom.

Printscreen

 

Unezvereno je vikala i urlala na njega, gađala ga svime što joj je palo pod ruku, a Lazić joj je govorio da se smiri.

Naš izvor s lica mesta kaže da je pevačeva majka Branka Lazić neko vreme posmatrala nemili događaj, a onda se umešala i prišla Marini. Tad se situacija malo smirila, Branka je nešto tiho govorila bivšoj snajki, pa je ona nastavila da jeca i plače, ali više nije urlala.

Darko nije ni pokušao da se opravda za svoj postupak, navodi naš sagovornik. Do zaključenja broja Gagićeva i Lazić nisu odgovarali na naše pozive.

PEVAČ OKUPIO KOLEGE ZBOG ROĐENJA BLIZANACA Slavlje u porodičnom domu Petra Mitića i Ivane Pavković, a evo ko je birao imena za dečake

Komentari (0)

Loading