IMALA SAMO 17 GODINA KADA SE PRVI PUT UDALA Svima je poznat Mustafa, a da li znate prvog muža Emine Jahović?
Foto: Printscreen/instagram

Emina Jahović, čiji se bivši muž Mustafa Sandal nedavno ponovo oženio 20 godina mlađom, pre turskog pevača bila je u braku sa Aladinom iz Novog Pazara.

Pevačica je bila maloletna kada je prvi put izgovorila sudbonosno "da", tačnije samo 17 godina, a brak, o kojem se skoro ništa ne zna, trajao je samo godinu dana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nisam se pokajala što sto sam se prvi put udala s 17 godina. Bilo je lepo dok je trajalo. Meni se ta ozbiljna stvar desila dok sam bila jako mlada. Muškarac za kog sam se udala je bio moja prva ljubav, pa se tako i svadba desila - ispričala je Emina svojevremeno za "Informer".

U jednom od intervjua je istakla da je "imala lepu venčanicu i prekratku kosu - centimetar i po".

- Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je pevačica.

Alo

 

Aladin je sada privatni biznismen, svoju sreću pronašao je pored druge žene sa kojom je osnovao porodicu, a iako se nikada nije oglašavao, niti prisećao prvog braka, njegov otac je jednom prilikom govorio o prvoj snaji.

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju - pisao je Stori.

 

Alo/Vladimir Markovic

 

JA PLAČEM NON STOP Tijana Milentijević priznala da dve pesme u njoj bude posebnu emociju, a evo i zbog čega

 

Komentari (0)

Loading