UZROK SMRTI PEVAČICE I DALJE PRAVA MISTERIJA Harala je devedesetih, a kolege nisu smele da pevaju hitove ove crvenokose lepotice
Printscreen

Pevačica Vukica Veljković pažnju javnosti skrenula je na sebe devedesetih godina prošlog veka svojim atraktivnim izgledom i crvenom kosom.

Vukici su mnogi predviđali dugu i uspešnu karijeru. Ipak, stvarnost je bila drugačija.

Printscreen

 

Crvenokosa lepotica rođena je u Ulcinju, a javnost je bila u šoku kada je saznala da je umrla u 39. godini u Novom Sadu. Iako je bila izuzetno kratko na sceni, bila je veoma tražena.

U svojoj karijeri snimila je tri albuma. Najveći hitovi su joj: Suzama, Crnooki đavole i Luda noć. Za nju kažu da je bila dobar čovek, energična i nasmejana. Kako se piše, od njene smrti, pa sve do danas niko od kolega sa kojima je bila prijateljica nije se udostojio da je spomene ili da negde zapeva neki njen hit.

Imala je brojne nastupe, gostovala u televizijskim emisijama, a u tim prilikama je govorila isključivo o svom muzičkom radu, privatan život držala je isključivo za sebe. Sahranjena je u Novom Sadu, gde je i živela.

Ono što se 1996. godine navodilo je da je uzrok smrti nepoznat, a iza sebe je ostavila sina Uroša i supruga, piše gorepomenuti portal.

Printscreen

 

PRE VANTELESNE IMALA SAM DVE TEŠKE OPERACIJE Ivana Peters o borbi za potomstvo: Sa teškom istorijom bolesti nisam odustala

Komentari (0)

Loading