OPROSTILA SAM TOM DEČKU! Jovana Jeremić šokirala izjavom i javno otkrila detalje razgovora sa muškarcem koji joj je pretio smrću!
ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o neprijatnosti koju je doživela kada joj je muškarac nepoznat javnosti slao preteće poruke.

Naime, Jovana je tada u priču umešala dve starlete - Maju Marinković i Tamaru Đurić. Kasnije je voditeljka istakla kako je izvesni S. M. iz Apatina priznao krivicu i da će dobiti 6 meseci kućnog pritvora, a sada iznela nove detalje.

Alo

 

Šta se dešava sa presudom osobi koja ti je slala preteće poruke?

- Sve sam već rekla u Nacionalnom dnevniku. Stavljena je tačka, dečko je osuđen.

Da li su ti se slegle emocije? Da li se osećaš bezbedno?

- Sasvim okej. Te traume koje postoje ostale su jer to ne može da nestane jer je velika trauma bila, ali mi je bilo lakše kad sam ga susrela, kad sam ga videla oči u oči i kad sam videla koji profil dečaka je u pitanju.

Da li su tvoje pretpostavke ko ga je poslao bile tačne?

- Znam ja ko je to. Između ostalog, nezvanično ja to znam, tako da i on se meni izvinio dosta.

Foto: Alo.rs

 

Koji je bio njegov motiv?

- Nismo o tome pričali. Možda i jesmo, ali ja neću o tome pričati. On je bio jako iskren prema meni i to je sasvim dovoljno. Dečko je apsolutno bio na mestu.

Da li si mu oprostila?

- Ja sam njemu oprostila. Oprostila sam svakome ko je pokušao da mi nanese zlo jer će ih sudbina i život postaviti na mesto gde treba da budu.

PEDE*ČINO JEDNA SMRDLJIVA, SPREMI SE! Željko Mitrović se oglasio i javno ponizio Baku Praseta, javila se i majka devojke kojoj je jutjuber preneo bolest

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aha

01.09.2022 13:07

predstava za maloumne. JJ nista nisi napravila. Odustala si jer si morala.