KRISTALNI LUSTER I NESTVARNI ZALAZAK SUNCA! Kaća Grujić i Gobelja prvi put pokazali kako su uredili luksuznu nekretninu, nameštaj oduzima dah (FOTO)
Foto: ATA Images

Iako su i Katarina Grujić i Marko Gobeljić javne ličnosti sa ozbiljnim karijerama koje iziskuju jako česta putovanja, oni svoje slobodno vreme najviše vole da  provedu u svom domu sa ćerkicom Katjom i zato su se potrudili da ovaj stan bude pravo porodično gnezdo, a tako su ga i uredili.

Naime, Kaća je dugo opremala stan u luksuznom naselju u Beogradu, a sada je na storiju pokazala i delić dnevnog boravka koji krasi neverovatan kristalni luster, a od pogleda na jedan od najlepših zalazaka sunca u gradu zastaje dah.

Za opremanje nekretnine, Kaća, angažovala je tim stručnjaka kako bi sve bilo baš po njenoj meri i ukusu, a pastelne boje nameštaja ukrasila je zelenim detaljima.

Podsetimo, Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić pazarili su stan od stotinjak kvadrata, a luks nekretninu su platili 600.000 evra, a još nekoliko hiljada evra koštalo je uređenje i opremanje stana.

TUKLA JE IGORA I MILANA, AGRESIVNA JE I LUDA! Severinina sestra iznela jezive optužbe na račun pevačice: Pokušala je da me ubije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading