ŠAKA U GLAVU BAKI PRASETU Devojka jutjubera pokušala da ga zaustavi dok je vređao Željka Mitrovića: Saberi se! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase optužio je u svom lajvu vlasnika televizije Pink da mu duguje pare, pa mu poručio kako će se videti na sudu. Na ovu izjavu odmah je reagovao Željko Mitrović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na snimku koji je Željko Mitrović, podelio na Instagramu, vidi se Bogdan, koji izgovara pomenute reči, ponaša se nepristojno, pokazuje srednji prst i razjareno pokušava da preti, dok njegova devojka na sve načine pokušava da ga ućutka. Kako se na snimku vidi, ona mu stavlja ruku na lice, pa je čak u jednom trenutku i zamahnula u pokušaju da ga udari.

- Mitrovićeva pratnja može da mi p***ši k***c. Mitroviću, masna ti je kosa. Operi kosu, klošaru. Duguješ mi pare - vikao je Baka Prase.

- Bogdane, saberi se. Dosta je, smiri se - govorila je njegova devojka Anja, na šta je Jutjuber nastavio:

- Idemo na sud. Željko Mitrović mi duguje pare.

Željko Mitrović odgovorio je Baki Prasetu na optužbe.

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića.

KAD SAHRANIM BRATA BAVIĆU SE TOBOM Željko Mitrović besan na Baku Praseta zbog uvreda: Ti znaš da ja ne zaboravljam!

Komentari (0)

Loading