VEĆ DUGO KORISTI NARKOTIKE, IMA UBILAČKI NAGON! Prva jeziva ispovest Severinine sestre Marijane nakon tuče i skandala: Ubola me je!
Foto: Alo ilustracija

Severinu Vučković u utorak poslepodne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

Nakon što je sestra prijavila nju, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pjevačica pokazuje svoje povrede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Sada se oglasila i sestra Severina Vučković, Marijana Popović, koja je ispričala svoju stranu. Kaže kako je u jako teškom stanju.

- Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične - ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

- Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzete. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u - ispričala je sestra.

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

- Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju - zaključila je Marijana Popović za hrvatske medije.

VEĆ DUGO KORISTI NARKOTIKE, IMA UBILAČKI NAGON! Prva jeziva ispovest Severinine sestre Marijane nakon tuče i skandala: Ubola me je!

Printscreen

 

Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako Severina nije bila uhapšena i da je na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre.

Podsetimo, Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon. Komšije u Splitu ispričali su medijima da je Marijana po zgradi galamila da će iskrvariti.

SADA JE SVE MNOGO JASNIJE! Konačno otkriveno zbog čega se Severina svađala i tukla sa sestrom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading