NAKON PRIZNANJA DA NIJE HRVATICA, NEGO SRPKINJA Poznatu pevačicu traži porodica zbog suđenja u Gornjem Milanovcu, sve se saznalo
Printscreen

Lorde je nedavno postala tema domaćih medija s obzirom na to da joj je njena porodica iz Gornjeg Milanovca uputila javni apel da dođe u Srbiju jer bez njenog prisustva ne mogu da reše sudski spor oko imovine koja je ostala iza njenog dede.

Pevačica se ovim povodom dosad nije oglašavala budući da je na svetskoj turneji na kojoj obilazi ceo svet, a zbog miliona koje poseduje na bankovnom računu malo je verovatno da je zainteresovana za kuću i imanje u Gornjem Milanovcu.

Printscreen

 

Podsetimo, Lorde poznata po ekscentričnom stilu, a sada je rešila da prestane da čupa obrve kako bi vlastitim primerom dala svoj doprinos pokretu onih koji se zalažu za brisanje tradicionalnih granica među polovima, zbog čega, primera radi, mnoge žene odbijaju da uklanjaju dlake na nogama ili ispod pazuha.

ADAM VOZIO TRAKTOR, ALIS ČUVALA OVCE Isplivali rani radovi Adaktarovih, ovaj video snimak ste svi pogledali, a niste ni znali da su oni u njemu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading