NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ OSTAVILA DEČKA PA OTIŠLA NA ODMOR Nataša raskinula vezu sa Matijom, pa se posvetila sebi, a evo gde sve putuje
E stock

Nataša Rodić, starija sestra Bogdane Ražnatović i Bojane Rodić, pre nešto više od dva meseca raskinula je dugogodišnju vezu s Crnogorcem Matijom Bojovićem.

Nataša i Matija svoju ljubavnu avanturu otpočeli su u Americi 2017. godine. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se, a prema rečima dobro obaveštenog izvora, najstarija Rodićka ovoga puta definitivno je stavila tačku na njihovu vezu.

NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ OSTAVILA DEČKA PA OTIŠLA NA ODMOR Nataša raskinula vezu sa Matijom, pa se posvetila sebi, a evo gde sve putuje

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nataša je vedrog duha i ne voli da je neko sputava i guši. Počele su blage nesuglasice i ona je počela da oseća pritisak u toj vezi. Odlučila je da raskine. Ona je s Matijom porazgovarala i dogovorila se da ostanu u korektnim odnosima, ali da se raziđu, pošto više ne funkcionišu kao par - ispričala je devojka bliska Nataši, koja nam je otkrila kako je Rodićka prebolela raskid:

- Nije imala šta da preboli jer je to želela. Ona je odmah otišla na put s drugaricom. Bile su na Santoriniju. Pričala mi je da se baš lepo provela, malo se odmarala, a malo ludovala na žurkama - kazala je ona, i osvrnula se na Natašin porok - putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

- Ona obožava da putuje. Posle Santorinija bila je u Marbelji. Došla je za Beograd jer je znala da Mirko i Bojana prave proslavu Zoranovog rođendana na kojoj će otkriti pol drugog deteta. Kada je to prošlo, ona je spakovala kofere i s drugaricom se uputila u Dubrovnik, gde i sada boravi.

Podsetimo, sestre Rodić veoma su aktivne na društvenoj mreži Instagram. Iako nisu javne ličnosti, svaki njihov korak javnosti je veoma zanimljiv jer je najmlađa Bogdana u braku s Veljkom Ražnatovićem, Bojana planira venčanje s Mirkom Šijanom, o čemu je Kurir pisao, a najstarija Nataša redovno počasti svoje pratioce fotografijama sa egzotičnih putovanja.

PRIŽELJKUJEM DA ME NINO ZAPROSI! Teodora Džehverović progovorila o vezi sa Čelebićem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading