OTKRIVENO KO JE NOVI DEČKO TANJE SAVIĆ Pevačica ga je krila kao zmija noge, a sada su progovorili njeni najbliži
Printsc Pink

Pevačici Tanji Savić konačno je svanulo i na poslu i u ljubavi. Pevačica žari i pali na nastupima, radi po nekoliko dana u nedelji, a više ne krije ni da je voljena.

Naime, Tanja je nakon razvoda promenila život iz korena, a sada blista, budući da je njena drugarica otkrila i razlog.

- Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smeje, pocrveni i menja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva - kaže njena drugarica za Svet i dodaje:

Foto: Ataimages

 

- U poslednje vreme je napunila orman baš lepom garderobom, počela je da vodi računa o odevanju, i brate, nasmejana je, deluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lepo zarađuje, ali ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na decu - zaključila je drugarica.

ČOLINU UNU SVI ZNATE, A LARA JE MISTERIJA Mlađa naslednica folk pevača ne voli medije, a sada je objavila fotku i uzburkala sve

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading