SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Aleksandra Mladenović poslala brutalnu poruku bivšem dečku
Alo

Za Aleksandru Mladenović je ovo leto bilo veoma radno, toliko radno, da ni sama ne zna u kom se gradu budi i gde će dalje da ide.

Alo

 

Da li se Aleksandra Mladenović već privikla na takav letnji tempo, budući da smo već na sredini avgusta i kako reaguje na baš sve medijske naslove u vezi sa svojim imenom, ispričala je Aleksandra Mladenović.

- Prosto mi je prelepo što sam sama i što sam slobodna. Nisam imala neko lepo iskustvo skoroj prošlosti. Trudim se da što više vremena provedem sa porodicom i društvom - rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

Pročitajte još: U braku je bila sa kolegom GLUMCEM: Imali su JEDNU ŽELJU na venčanju, a posle kraha braka jedva se IZBORILA sa depresijom i evo šta sada MISLI o svemu tome

- Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakst sa Isakom Šabanovićem i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate d ame je povredio čim ovako govorim - rekla je Aleksandra Mladenović u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

NAJAVILA NOVE DOKAZE Amber Herd unajmila novi tim advokata, podnela žalbu

Komentari (0)

Loading