MESEC DANA IMAM TAJ PROBLEM Tanja Savić progovorila o zdravstvenom stanju i ljubavnom životu
Alo

Tanja Savić svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, a sada je pevačica prepričala nesvakidašnje udvaranje koje je nedavno doživela.

- Prvi put mi se desilo da me momak startuje u liftu. Prvo sam bila u šoku. Bili smo u istom hotelu, ja onako, šeširić na glavi, naočare. Pita me da li sam ja Tanja Savić, kaže mi da me obožava, ja kažem da je to divno - priča Tanja i nastavlja:

MESEC DANA IMAM TAJ PROBLEM Tanja Savić progovorila o zdravstvenom stanju i ljubavnom životu

Printsc Pink

 

- Krenuo da izađe, vrata se poluzatvorila, on se okreće i kaže: "Daj mi, molim te, broj telefona, da se čujemo, izađemo na večeru". Ja u šoku, prvi put mi se to desilo. Zamalo da mu dam broj menadžera, to dajem svima. Mahinalno krenem. Zatvaraju se vrata, ja mu kažem: "Piši mi na Instagramu" - ispričala je pevačica.

Pevačica je otkrila i da ima zdravstveni problem.

- Mnogo se brzo zamaram. Mesec i po dana vučem neku prehladu i to je strašno. Nije korona, očigledno da nešto u vazduhu postoji. Virusi nisu kao što su nekad bili. Treba mesec i po dana da se preleže, jedva izdržavam. Deca su bila sad sa mnom u Crnoj Gori, ni meni, ni njima nije bilo lako - rekla je Tanja.

TAJNA NJENE LINIJE Nataša Bekvalac otkrila kako se hrani i koliko često vežba

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

15.08.2022 00:42

E Tanja Tanja da vidis kako mene svi tipovi startuju