SAMO SAM HTELA DA MI SIN PREŽIVI! Nikolina Kovač prisetila se jezive saobraćajne nesreće
Foto: Dejan Briza

Pop-folk pevačica Nikolina Kovač je već 10 godina aktivna članica srpske muzičke scene. Karijeru je započela u talent šou-programu „Zvezde Granda“, udata je za kolegu Sašu Kapora, s kojim ima skladan brak i dvoje dece.

SAMO SAM HTELA DA MI SIN PREŽIVI! Nikolina Kovač prisetila se jezive saobraćajne nesreće

Foto: Dejan Briza

 

Na snimanje emisije „Milizam“ u restoran „Patrik“ došla je u riomantičnom modnom izdanju i dobro raspoložena. U razgovoru s Milijem Čolićem govorila je o sebi, svom braku i planovima u karijeri, ali je objasnila zašto za sve ove godine nije postigla više i koje su joj privatne nedaće usporile razvoj na estradnoj sceni.

- Kada sam snimila svoju drugu pesmu „Sumnjivo lice“ i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene - počinje Nikolina tešku emotivnu priču, i dodaje:

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to više od dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja.

SAMO SAM HTELA DA MI SIN PREŽIVI! Nikolina Kovač prisetila se jezive saobraćajne nesreće

Foto: Dejan Briza

 

Kovačeva se sa suzama u očima setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

- Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona - završila je Nikolina ispovest kroz osmeh.

SAMO SAM HTELA DA MI SIN PREŽIVI! Nikolina Kovač prisetila se jezive saobraćajne nesreće

Foto: Dejan Briza

 

Od detinjstva su me kritikovali

Govoreći o sebi i poslu kojim se bavi Nikolina je priznala da je tokom celog života bila komentarisana i kritikovana i da je navikla da bude osoba koju posmatraju, hvale je ili joj nešto zameraju.

- Trpela sam kritike još od detinjstva. Navikla sam na to. Deca su me zvala lutkom i barbikom jer sam uvek imala ženstveni stil. Kada sam u jednom trenutku imala 20 kilograma više nego sada i kada sam bila buckasta, vređali su me i ponižavali zbog toga. Štaviše, moj otac je vojnički tip i kod njega je sve moralo da bude po PS-u. On me je naučio da primim kritiku i dan-danas je moj najveći kritičar. Bitno mi je da izvučem pouku iz kritike kako bih rasla kao ličnost. Kroz karijeru me je i suprug dosta kritikovao. Različiti smo tipovi ličnosti i stalno me opominje da sam naivna u odnosu sa ljudima. Sada, sa 31 godinom sam zrela žena, sačuvala sam i sebe i svoju auru - ponosna je Kovačeva.

OPERISANA SAM OD DRUŠTVENIH MREŽA Sanja Đorđević otkrila detalje druženja sa Lepom Brenom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading