ZARADILA SAM KOLIKO JE MENI POTREBNO Tijana Em ogolila dušu: Kupila sam auto, uskoro ću i stan!
Foto: Printscreen/instagram

Tijana Milentijević je još pre nešto više od decenije u „Zvezdama Granda" pokazala veliki talenat. Međutim, napravila je pauzu posle osvojenog visokog devetog mesta u finalu, pa se na scenu vratila s hitom „Žena od sultana", koji se i dalje „vrti".

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

ZARADILA SAM KOLIKO JE MENI POTREBNO Tijana Em ogolila dušu: Kupila sam auto, uskoro ću i stan!

Printscreen

 

Dok mnogi sada veruju da ju je to zauvek obeležilo - ona se ne žali i smatra da to uopšte nije loša stvar, uzimajući u obzir koliko joj je ta pesma donela.

- Zadovoljna sam i ponosna i moram da kažem da mi ne smeta što mnogi kažu da ću zauvek ostati „Žena od sultana". To je hit koji će obeležiti sigurno celu moju karijeru ili bar početak iste, tako da sam zbog toga presrećna. Sviđa mi se kojim tokom sve ide jer se trudim da pokažem ljudima kvalitet. Osim tih pesama koje snimam ja umem i da pevam nešto sasvim drugačije - rekla je Tijana eM, prenosi „Grand onlajn", pa pevačica je nastavila o zaradi te tome da li je konačno skupila dovoljno za stan.

- Ja sam zaradila dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi kako ja volim. Još uvek nisam kupila stan, ali ću vrlo uskoro. Kupila sam sebi auto, radim na projektima i to mi je trenutno najvažnije - objasnila je jedna od svakako najatraktivnijih pevačica, koja ne krije da je korigovala svoj izgled ne bi li dostigla savršenstvo.

SVE JE BELO SA ROZE DETALJIMA! Zavirite u luks stan Stanije Dobrojević, a ovaj detalj posebno privukao pažnju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading