KADA MOŽE, UVEK JE PORED MENE! Dragana Mirković otkrila kako suprug brine o njoj
Foto: privatna arhiva

Folk zvezda Dragana Mirković na letnjoj turneji, u okviru koje puni trgove i diskoteke u stopu prati suprug Toni Bijelić.

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

Privatna arhiva

 

Kako i sama ističe, njena jača polovina joj je najveći oslonac, a gust raspored nastupa, kako tvrdi nije je omeo da ispred publike u svakom gradu izađe nasmejana i dobro raspoložena.

Pevačica je ovog leta zakazala mnogo nastupa:

- Bio mi je izazov. Razmišljala sam da li da prihvatim sve ponude, hoću li moći da izdržim i moram da ti priznam da sam jako ponosna na sebe. Ne da izdržavam nego i uživam u tome, rekla je ona pa dodala da je suprug njena najveća podrška:

- Ne uvek ali  kada može prati me. Sa mnom je ovde. Nekako je imao najviše poverenja u sebe da me on vozi. Rekao mi je "Dragana ti ne znaš taj put od Banja Luke do Budve. Ne, ne, ja samo mogu da te vozim". Tako da jako brine za mene mogu ti reći. Deca nisu sa nama, oni su sa društvom na odmoru. Sve je onako kako u stvari i treba da bude. - rekla je Dragana za Telegraf.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

OVO JE STAN ACE SOFRONIJEVIĆA OD 150 KVADRATA! On je gotovo do punoletstva delio sobu sa bakom, a sada ima luks nekretninu

Komentari (0)

Loading