CENA JE PRAVA SITNICA Prodaje se pozivnica sa svadbe Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, oglas napravio opštu pometnju (FOTO)
E stock

Već pune tri godine se među poznatima priča da je svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić jedna od najboljih proslava i žurki na kojima su bili, a sada se dogodilo nešto što je sve šokiralo.

Naime, na jednom od sajtova koji se bave prodajom stvari, osvanula je pozivnica za Bogdaninu i Veljkovu svadbu. Prodavac je stavio cenu od 88 dinara, napomenuvši da je pozivnica u odličnom stanju i nekorišćena, a onda u opisu opširno napisao kakva je pozivnica i šta je na njoj tako posebno.

Printscreen

 

- Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz. Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom - to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem - piše u opisu fotografija.

E stock

 

Očigledno je da se prodavac dobro potrudio da nahvali i uspešno proda pozivnicu, a da li će mu to poći za rukom ostaje da vidimo.

Podsetimo, Veljko Ražnatović izgovorio je sudbonosno "da", supruzi Bojani Rodić 2019. godine u Hramu Svetog Save, a ovaj svečani događaj prenosili su svi mediji. O njihovoj svadbi se pričalo mesecima, a na stotine zvanica je upriličilo ovaj događaj, među njima i veliki broj poznatih imena. Svaki detalj je bio isplaniran, a Bogdaninim izgledom i venčanicama su tada bili oduševljeni svi, naročito jer je prva koju je nosila bila venčanica u kojoj se Ceca udala.

BRUTALAN IZGLED U 48. GODINI Sanja Marinković se skinula i napravila opštu pometnju na mrežama, komentari samo pljušte

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading