LJUBI 20 GODINA MLAĐU CRNKU Maca je sa suprugom prošao kroz pakao zbog gubitka trojki, a zbog jednog događaja ona je doživela dva moždana
Foto: Alo.rs

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca u braku je sa 20 godina mlađom Jovanom koja je po struci frizerka.

Inače, Maca je nakon razvoda od bivše supruge rekao da neće više da se ženi, ali Jovana je uspela da ga ubedi da ipak pogazi svoju reč i stupi u brak sa njom.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: 'Dobar dan'. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom za domaće medije.

Maca i Jovana još uvek nemaju zajedničku decu, ali je istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima. Prisetio se i trenutak kada je Jovana 2019. godine u trećem mesecu trudnoće izgubila trojke.

Pročitajte još: Šakira je Pikeu iznela ŠOKANTNU PONUDU: Spremna je da mu ISPLATI milione, ali on mora da uradi jednu STVAR

- Imao sam sa Jovanom taj nemio događaj, taj pobačaj... trojke su bile, i bogu se molim... to je bilo pre dve i po godine. Mislim da je Jovana baš zaslužila, vidim je kakva je sa mojom decom, mora je Bog počastititi detetom, jer bila bi sjajna majka. I ja bih inače voleo. Kad me neko pita šta bih, ja bih voleo fudbalski tim dece negde kraj mora u nekoj hacijendi i da sam ono kvartalno sa familijom, pa da onda moram neki film da radim pa me nema tri meseca i onda opet sa decom. Volim decu, deca i putovanja su smisao života - rekao je glumac svojevremeno.

Jovana ima nekoliko tetovaža po telu, a Maca kaže da ju je upravo on nagovorio da ih uradi.

- Osvojio sam ženu sa dva organa, mozak i jezik. Šarm, duh, ne daš da se neke stvari podrazumevaju, baviš se sa nekim do koga vam je stalo. Ja nisam onaj koji donosi doručak u krevet, pa sutra ona u Urgentnom centru. Svi imaju uspone i padove, ali opstajemo - ispričao je Maca, i dodao da voli što mu žena dobro izgleda:

- Ja sam je sve nagovorio za tetovaže, volim kada moju ženu gledaju, da pola kafane on***še i misli na nju - dodao je.

Maci iza sebe ima jedan brak i dva sina, Lava i Fjodora i kako kaže strog je prema njima.

ODUŠEVILA JE SVE Pevačica pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće, nosi blizance i izgleda nestvarno

Komentari (1)

Loading
njen izgled govori

18.07.2022 15:41

.. da Maca nema integriteta