STOJA NA VELIKIM MUKAMA Pevačica pokazala ogroman garderober, police od poda do plafona, izazvala lavinu komentara (VIDEO)
Printscreen

Pevačica Stojanka Novaković, poznatija pod umetničkim imenom Stoja, neretko sa pratiocima deli brojne situacije iz svakodnevice.

Kako je bila na velikim mukama šta da obuče za predstojeći nastup, ona je potražila savet od svojih fanova, a tom prilikom i pokazala kakav garderober ima u svom raskošnom domu.

Garderober je sačinjen od belih polica od poda do plafona koje su bile prepune raznoraznih odevnih komada i modnih detalja su nešto o čemu mnoge dame sanjaju. Šetajući kroz garderober, ona je pregledala odeću koju ima, a pratioci su joj, u šali, poručili da umesto što razgleda, ipak kupi nešto novo. 

Pročitajte još: Šakira je Pikeu iznela ŠOKANTNU PONUDU: Spremna je da mu ISPLATI milione, ali on mora da uradi jednu STVAR

STOJA NA VELIKIM MUKAMA Pevačica pokazala ogroman garderober, police od poda do plafona, izazvala lavinu komentara (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim stoje, ovako veliki garderober imaju i Seka AleksićDidi Džej, Teodora Džehverović

- „Idi kupi nesto novo, mozda tu nema nista za tebe“, „Gospođetina jedna“, „Kraljica Balkana“ - bili su neki od komentara fanova. 

VILE KAO ČITAVO BOGATSTVO Evo koliko koštaju luksuzne kuće poznatih, jedna vredi čak četiri miliona evra

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading