NISU PRIČALE GODINAMA, SADA ZAJEDNO NA BINI Anabela Atijas i Slađa Delibašić ponovo u dobrim odnosima, nastupom zapalile publiku (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačice Anabela Atijas i Slađa Delibašić nastupale su zajedno u Beogradu, gde su očigledno obnovile prijateljstvo, budući da su bile jetrve i da nisu bile u dobrim odnosima.

Slađa je bila deo grupe "Đogani", dok je Anabela bila deo grupe "Funky G" koje su devedesetih vladale javnom scenom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Osnivači popularnih grupa su braća Đogani, Gagi i Đole, a njihove, sada već bivše supruge Anabela i Slađa, nisu bile u dobrim odnosima poslednjih godina, pa je jedan neočekivani gest iznenadio sve prisutne.

Pročitaje još: Godinama nismo videli kako IZGLEDAJU: Ćerke Marka Jarića i Lime, rastu u prave LEPOTICE, mnogi tvrde da će starija biti lepša i od MAME

Anabale ja na binu pozvala Slađu i pohvalila njen izgled:

- Hvala ti! Pogledajte ovo 55. godina - rekla je Anabela.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Slađa je jednom prilikom ispričala da je sa Anabelom i Gagijem odavno prekinula kontakt.

- Ja se sa njima ne družim od kako sam se razvela od Đoleta. Tada sam prekinula i kontakt sa njima, posvetila se sebi, svojoj deci koju sam drugačije vaspitavala. Ja svoju decu nikada ne bih pustila u rijaliti, da nemam šta da jedem! Moja ćerka Marinela radi u hotelu, a ubija kako peva, ali ja je nikada nisam forsirala, sama je odlučila šta želi. Otvorila sam im vrtić da rade, da imaju normalan posao, da im ostane, da ne moraju da prolaze kroz grozne stvari i da ne budu deo šoubiznisa - objasnila je Slađa.

OBJAVA KOJA TERA SUZE NA OČI Nikolina Pišek, usred svađe sa svekrom, priznala koje pitanje joj je ćerka postavila

Komentari (1)

Loading
Nina

25.06.2022 16:59

Kada je para u pitanju eto njih u ljubavi opet