OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE Sanja Kužet podelila je sa svojim pratiocima jutarnju rutinu, evo šta voditeljka radi svakog jutra (VIDEO)
ATA Images

Lepa voditeljka Sanja Kužet oktrila je kako izgleda njeno svako jutro.

Pročitajte još: Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi

OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE Sanja Kužet podelila je sa svojim pratiocima jutarnju rutinu, evo šta voditeljka radi svakog jutra (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a svom dobrom izgledu može da zahvali i tome što redovno vežba i vodi računa o ishrani. Ona svako jutro počinje treningom.

U kratkom video prilogu voditeljka je pokazala šta radi od trenutka kad se probudi pa sve dok ne krene u radne obaveze.

Dok je još u spavaćici sebi spremi zdrav napitak koji ispija na svojoj terasi. Onda oblači sportsku garderobi i ide na bicikl kako bi odradila jutarnji trening.

Naravno, posle toga sledi tuširanje i sređivanje lica, pa odabir garderobe za nove radne pobede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Kada su vežbe gotove i ona osvežena, onda je vreme i da se posveti malo obavezama, pa tako dok radi na lap topu pored sebe ima uvek ceđeni sok.

ZAVRŠILA JE U ZATVORU Pevačica je imala bogatog muža, ali je htela još, na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading