ONA JE POBEDNIK JEDNOG RIJALITI PROGRAMA Sada je prava lepotica, sigurno je ne biste prepoznali, evo kako danas izgleda (FOTO)
Printscreen

Zoricu Dukić domaća javnost upoznala je u prvoj sezoni rijalitija Parovi iz koje je izašla kao pobednica.

Pročitajte još: Pike je Šakiru ostavio zbog atraktivne DRAGANE? Uhvaćen je sa ovom BRINETOM, svi pričaju o njihovoj ZAJEDNIČKOJ fotografiji

Nakon osvojene vredne nagrade, atraktivna brineta uložila je novac u salon za negu lepote koji vrlo uspešno posluje, a nema sumnje da je Zorica uložila i u svoj fizički izgled.

Ona se 2015. godine ponovo prijavila za isti rijaliti i tada uplovila u vezu turbulentnu vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom sa kojim se zabavljala i u spoljnom svetu, a Zoricu već duže vreme ne viđamo toliko često u javnosti.

Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli svoja izdanja i trenutke, a mnogi pozitivni komentari dokazuju da i dalje pleni lepotom i atraktivnim izgledom.

ONA JE POBEDNIK JEDNOG RIJALITI PROGRAMA Sada je prava lepotica, sigurno je ne biste prepoznali, evo kako danas izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Dukićeva je imala čitav niz intervencija na licu, pa je dodatno povećala usne. Ona je odlučila i da ukloni mladež sa lica, po kojem je bila prepoznatljiva.

ODIGRALA SE PRAVA DRAMA Pevačica Ljupka Stević onesvestila se na nastupu, lekari odmah reagovali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading