DOĆI ĆU NA SVADBU U TENKU ILI KROZ ODŽAK Ćana otkrila da ima i po dva nastupa dnevno, a nikada na slavlje ne uđe kroz vrata
Foto: Youtube/Printscreen
Mnogi estradnjaci spremni su na razne stvari kako bi na nastupu napravili dobru atmosferu i zaradili što veći bakšiš, a jedna od njih je i Stanojka Mitrović Ćana koja na svadbena veselja dolazila u kamionu.

- Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu,uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa - rekla je Ćana, a na našu konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovorila:

DOĆI ĆU NA SVADBU U TENKU ILI KROZ ODŽAK Ćana otkrila da ima i po dva nastupa dnevno, a nikada na slavlje ne uđe kroz vrata

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da, nije isključeno ni to, ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije.

- Uvek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek'o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem. Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude- iskrena je pevačica za kojom vlada ogromno interesovanje, te otkriva da nekada peva i dva puta dnevno. 

- Ja više ne znam više da li sam pošla ili došla. Imam varijantu da prvo ispratim mladu, pa da onda idem kod drugog mladoženje u neko drugo mesto. Gledam samo fizički da mogu da stignem, da imam do slavlja par sati vožnje, do 200 kilometara smem da prihvatim, sve preko toga i preko granice ne smem, jer znam kolike su kolone - rekla je Ćana.

POPOVIĆI ZA SLAVLJE PUKLI 25.000 EVRA Suzanin sin iz prvog braka se ženi, biće preko 300 zvanica, a evo šta su sve mladenci organizovali

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading