Šamar za celu ekipu!
Promo

Svi koji su se našli u Savamali, centru beogradskog noćnog života i posetili neke od najpopularnijih prestonićkih klubova kao što su Mladost, Ludost, Gadost, Gajba ili Radost u četvrtak 21.04. znaju o čemu je reč. Svaki klub je bio obeležen Šamarom, jedinom rakijom koja miluje i pruža autentično iskustvo užitka šljive, blago ošamarenom notom dunje!

Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje. A kad smo već kod prkosa pravilima, tu je Šamar na svom terenu jer je to deo njegove recepture i tajna 100% prirodnog i autentičnog ukusa. Prvi put ikada šljiva i dunja se sreću u istoj boci i donose neočekivano nežan ukus.

Spoj tradicionalnog i modernog se ogledao i u izgledu hostesa – neke su bile u modernoj interpretaciji tradicionalne narodne nošnje, a druge u ultramodernom outfitu kao na najprestižnijim modnim revijama. Šamar rakija stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim brendovima. Posetioci su mogli da uzivaju i u zvucima naših najpoznatijih DJeva kao što su: Genesis, Lea Davogić, Marko Milosavljević, Peppe, Malina & Dooshan, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević i Sonja Pavlica.

A ukoliko vam je žao što niste uspeli da bude deo Šamar ekipe te večeri, pokušajte da osetite delić atmosfere preko ovih fotki!

Zabranjena je prodaja i služenje alkoholnih pića maloletnim osobama. Prekomerno konzumiranje alkoholnih pića dovodi do ozbiljnih zdravstvenih rizika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading