OVAKO SE SLAVI U VILI OD DVA MILIONA EVRA Tina Ivanović otkrila kako je provela praznik
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Tina Ivanović otkrila je da joj je ovo poslednji Vaskrs u velelepnoj kući koju ona i njen suprug Zvezdan prodaju.

- Vaskrs sam provela porodično u krugu porodice. Pečenje, salata, sarma, ruska salata, kao što običaji nalažu. Ja sam najažurnija u kuhinji, Zveki se ne snalazi u kuhinju, samo ono osnovno - priča Tina Ivanović.

- Kad nemam puno posla oko snimanja pesama, nastupa, emisija, onda odvojim vreme da spremim neka jela kao što je sarma. A kada sam u poslu, onda neka brzinska jela. Kao i svaka žena, najviše se vremena provodi u kuhinji i uvek je kuhinja mesto koje nije sređeno cakum-pakum. Ja sam tradicionalista, volim da jedem pasulj i burek, sve ono što nije zdravo, i praseće pečenje i italijanska jela - priča pevačica.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovom prilikom otkrila je gde obično provodi Vaskrs sa svojim najbližima:

- Svake godine rasporedimo, jedne godine budemo kod mene, pa kod moje sestre, pa kod roditelja i tako. Farbala sam jaja kao i svake godine. Sa lukovinom farbam, ali i šaram - kaže Tina.

Preporučujemo: Uskrs u domu Seke Aleksić: Dnevni boravak je pretvorila u PRAZNIČNU BAJKU, a svi komentarišu jedan DETALJ

- Sećam se da smo uvek pred Vaskrs brali biljčice i motali jaja u čarape, i kad se to skine ostanu tako prelepe šare - priseća se pevačica.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako kaže, za najveće praznike uglavnom radi, osim Velikog petka.

- Ne volim da pevam kad je Veliki petak u pitanju, a sve ostale praznike radim. Ljudi se zasite posla, gužve, svi odu na planine i selo kod rodbine. Uvek se nađe vremena kad nešto želiš. Ja sam najviše za leto i more, jedva čekam da uklopim slobodno vreme i odem negde na par dana - istakla je Tina Ivanović u emisiji "Premijera".

ANASTASIJIN BIVŠI U DRUŠTVU LEPOTICA Evo gde je uhvaćen nakon raskida: Nije skidao osmeh s lica

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading