MAJKU I BRATA SU JOJ UBILI NA KOSOVU Bila je velika zvezda, a zbog tragedije se povukla sa scene, evo kako danas izgleda pevačica
Printscreen

Niko nije mogao da ostane ravnodušan na njen talenat, šarm i lepotu kada se osamdesetih pojavila na javnoj sceni. Zahvaljujući muzičkim uspesima pojavljivala se i u nekim filmovima stare Jugoslavije.

- Muzici se neću vraćati sigurno, već imam 62 godine, imam razloga zašto ne mogu da se vratim muzici, ali nikad ne reci nikad. Nisam ni mislila da ću živeti u Australiji pa sam živela 16 godina, to nije malo, ali za sada ne razmišljam o tome - govorila je Kosovka.

 

Davne 1999. godine preživela je pravu porodičnu tragediju, nakon čega je izgubila i brata blizanca. O ovim nemilim događajima, mediji su mnogo pisali.

 

- Najviše su me bolele vesti o pogibiji moje majke, pa su izmišljali vesti koji nisu date, i pisali su: ''Majku su joj ubili Albanci, a živela sa braćom i ocem, a nije imala majku''... Pa sa kim sam onda rasla. Dirati u te stvari je veoma bolno, a što se tiče mene lično nisam imala nikakvih problema, što se tiče novinara. Jedino što je o meni bilo loše je ako sam nekoga istukla, jer sam malo više popila, inače sve ostalo je okej. Našla sam svoj mir, to je najvažnije. Nosim svoj krst i izabrala sam da ne padnem - zaključila je Kosovka.

 

- Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je... Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: “Koliko date.” Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo - rekla je svojevremeno Mira.

 

Pored majke, izgubila je i brata blizanca, što je uticalo na to da prestane da se bavi muzikom.

- Više nisam mogla da pevam, nije mi bilo ni do čega. Smrt brata me je potpuno uništila. I danas osećam veliku prazninu. Uvek je voleo da me vidi nasmejanu i lepu, zvao me je “Moj crni labude”... Posle njegove smrti bila sam emotivno ubijena, mislila sam da će mi biti lakše uz alkohol - navela je pevačica u jednom intervjuu.

Mira Kosovka

Printscreen

 

Pročitajte još: Dobrila iz Sirogojna pokorila je SVET: Njene kreacije nosile su kraljica ELIZABETA i Nensi Regan, a TITO i JOVANKA su je obožavali

- Volela bih da vidim svoju devojačku sobu, volela bih da vidim svoje ruže koje sam ja sadila ali... Neko drugi uživa, sve je naše ostalo dole, moje braće i moje. Nije baš lako ali Bože moj. Zidovi su zidovi i kuća je kuća, Bože moj ali majku su mi ubili tada i to mi je najveća rana - rekla je ona u ispovesti za emisiju “Exkluziv”.

PONOSNA POZIRALA U KUPAĆEM Maša Terzić uživala na jahti, pokazala trudnički stomak (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading