SVI MISLE DA SE CECA SLAVKOVIĆ POVUKLA Evo gde je i šta radi pevačica, progovorili njeni bliski prijatelji!
Foto: Youtube/Printscreen

Svetlana Ceca Slavković skoro 20 godina nije aktuelna na muzičkoj sceni, ali ostavila je veliki trag svojim pesmama koje se i danas slušaju i prepoznatljivim pratećim vokalom kojim je krasila velike hitove domaće pop i folk muzike.

Zato oni koji je vole ne prestaju da se pitaju gde je ona i zašto ne snima više. Pre nego što je objavila prvi album 1998. godine, ona je nastupala na brojnim festivalima u zemlji i svetu, kao što je "Slavjanski bazar" u Belorusiji gde je pobedila s pesmom "Lastavica" 1997. godine. Iste godine je na festivalu "Glas Azije" u Kazahstanu odnela trijumf sa pesmom Ederlezi".

Nakon toga, objavila je još jedan album "Pola pola" 2001. godine i on je iznedrio mnogo hitova, a kasnije je objavila još dva singla. Njena pretposlednja pesma "Dan ili dva" najavila je da se Ceca oprašta od profesionalne muzičke karijere i to stihovima: "nije do mene, nije do treme, ne mogu više da se pretvaram, bolji si ti bez mene, i tu i iza scene, finale ću da prespavam".

 

 

Preporučujemo: Jelena Janković proslavila PRVI rođendan ĆERKE: Konačno je otkriveno IME devojčice, a značenje je veoma POSEBNO i JEDINSTVENO

Bila je bliska sa mnogim kolegama sa javne scene, među kojima su Marko Kon, Aleksandar Kobac, Maja Nikolić i drugi.

Pošto je do Cece bilo teško doći i stupiti sa njom u komunikaciju, ali evo šta su rekli njeni prijatelji sa javne scene o njoj. 

Aleksandar Kobac nam je rekao da ne zna ništa o njoj.

- Nismo se čuli deset godina. Ne znam šta je sa njom, gde je, ništa. Krivo mi je što je tako, znam samo da nije do mene - rekao nam je Kobac.

Sličnu izjavu dao je i Marko Kon.

- Nismo se čuli godinama, ne znam šta je sa njom. Imam neki broj na koji sam pokušavao da je dobijem, ali se godinama ne javlja - rekao je Marko.

SVI MISLE DA SE CECA SLAVKOVIĆ POVUKLA Evo gde je i šta radi pevačica, progovorili njeni bliski prijatelji!

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

S druge strane, njena kuma Maja Nikolić u kontaktu je s Cecom. Iako nije htela da nam otkrije previše o njenom životu, rekla nam je gde nastupa i čime se sad bavi.

- Ne mogu da komentarišem zašto se povukla sa scene, jer je to njena odluka i intimna stvar. Mi smo u veoma prisnim odnosima - rekla je na početku, pa nastavila:

- Moje mišljenje je da se povukla zato što ne pripada ovom sloju, ekipi koja je trenutno na estradi. Ona je romantična i neiskvarena duša i voli pop muziku. Najveće što je mogla da radi je što je napravila kompromis da unese primese etno muzike u svoju muziku. Kada je videla da estrada ide u nekom bolesnom pravcu, povukla se, ali nije se povukla sto posto. Ona i dalje radi kao prateći vokal u studijima, kao producent, i dalje je najbolja u svom poslu, i dalje najbolje peva, odlično izgleda, zadovoljna je svojim privatnim i ljubavnim životom. A i dalje radi i nastupa, ima ugovore sa lancima hotela, peva i na moru, u Hrvatskoj, proslave. Samo se povukla, ne daje intervjue, ne dolazi na snimanja i ne slika se. Što je i pametnije, voli da ima privatan život i da ga ne deli - rekla nam je Maja.

ESTRADA ŽESTOKO OSUDILA MMA BORCA! Pretio je Jovani Jeremić batinama, a Relja mu je sada poslao brutalnu poruku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading