ONA JE JEDNA OD NAJKUL OSOBA IKAD! Konstraktin snimak završio na zvaničnom nalogu Evrovizije, a evo šta su poručili svima! (VIDEO)
Ataimages

Umetnica Ana Đurić Konstrakta, svakodnevno se priprema za nastup Evrosong u Torinu, kada će pred prestižnom takmičenju ponovo otpevati numeru „In corpore sano“, kojom je trijumfovala na „Pesmi za Evroviziju“. 

Ona je u snimku na društvenoj mreži Tik Tok pozvala obožavatelje Evrovizije da posebno obrate pažnju na tekst njene numere, a ona će tokom festivala dati dodatno pojašnjenje nekih delova. 

ONA JE JEDNA OD NAJKUL OSOBA IKAD! Konstraktin snimak završio na zvaničnom nalogu Evrovizije, a evo šta su poručili svima! (VIDEO)

Ataimages

 

- Zdravo, moje ime je Konstrakta i predstavljaću Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Shvatila sam da je ostalo još samo 50 dana do takmičenja, pa vam predlažem da pročitate tekst pesme „In corpore sano“, tako se zove moja pesma, i da zakopate duboko, pa u Torinu možemo zajedno odgovoriti na neka pitanja o njoj - poručila je srpska predstavnica.

@eurovision It has came to our mind that Konstrakta is one of the coolest people ever 🤩😍🇷🇸 Keep your hands clean and celebrate the countdown to #Eurovision2022! #ESC2022 #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

Snimak na kojem umetnica pere ruke i obraća se obožavateljima, objavljen je na zvaničnom TikTok nalogu Evrovizije, uz koji stoji veoma zanimljiv opis.  

- Shvatili smo da je Konstrakta jedna od „najkul“ osoba ikada. Neka vam ruke budu čiste i slavite odbrojavanje do početka Evrovizije - piše na zvaničnom nalogu Evrovizije uz snimak Đurićeve. 

POMAMA JE ZA MNOM! Dara Bubamara progovorila o pomirenju sa bivšim mužem: Mogla bih da rodim troje dece!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading