PREDVIĐALI SU MU BLISTAVU KARIJERU, A ON JE NESTAO Evo kako danas izgleda pobednik Zvezda Granda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Bosansko-hercegovači pevač Ibro Bublin pobedio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2015. kada je imao samo 17 godina. Tada mu je predviđena uspešna i duga karijera. Međutim, njegova slava i popularnost bili su veoma kratkog daha, tako da je sada gotovo zaboravljen.

Svi i danas jako dobro pamte Baneta Mojićevića, Darka Lazića, Milicu Todorović, Mirzu Selimovića čije hitove rado slušaju ali retko ko može da se seti Bublina, za razliku od ostalih pobednika koji su nakon takmičenja napravili blistave karijere.

Iako je prošle godine bio kratko u centru pažnje jer ga je tužio kompozitor pesme Darka Lazić, optužujući pevača da je njegova pesma ” Sve ću ti dati” plagijat, ni to nije bilo dovoljno da se Ibro zadrži na domaćoj javnoj sceni.

Mladog pevača na društvenim mrežama prati veliki broj pratilaca, što jeste merilo njegove popularnosti, ali što se tiče muzičke kerijere čini se da tu nije imao mnogo sreće posle “Zvezda Granda”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

Krajem prošle godine objavio je emotivnu pesmu “Tuđe nebo”, kako glasi naziv njegovog novog singla, na prvo slušanje izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, pogotovo kod ljudi koji su godinama odvojeni od svoje domovine.

– Verujem da svi mi nekoga čekamo, ili nas čekaju da se vratimo iz daleka, tamo negde… Toplina doma, najbliže porodice, voljene osobe i prijatelja ne može da se meri ni sa čim, niti se može menjati za bilo šta – poručio je tada Ibro.

Očigledno je da su Bublinov raskošni glas i emotivni stihovi “Recite majci i ocu, dragoj što me čeka, da ovaj dom nije dom, samo kuća daleka” pun pogodak, ako je suditi po komentarima na spot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

Ibro ovih dana uživa u Čikagu odakle redovno izveštava pratioce o svojim aktivnostima.

Pogledajte kako izgleda takmičar koji je pobedio u ovom takmičenju pre sedam godina.

PISALA MI JE... Viki Miljković otkrila zašto Ceca nije bila na koncertu Marije Šerifović!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading