OŽENIO SE 24 GODINA MLAĐOM,  A ONA JE ĆERKA VUKA BOJOVIĆA! Čekala ga dok je bio u zarobljeništvu, evo i o kome je reč (FOTO)
Foto: Happy TV printscreen

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića, Marijom (43).

Njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, koju su prošle godine krunisali brakom,saznaje Kurir.

- Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš Vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja - rekao je na početku razgovora Dragan i otkrio kako mu je u braku sa 24 godine mlađom suprugom, inače sestrom Luke Bojovića.

Foto: Alo/Dejan Briza

 

- Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - rekao je Dragan.

Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su između njih planule emocije, jer je njen otac Vuk, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - kaže on.

Foto: Prinstcreen Studio B

 

S obzirom na to da je Vasiljković od supruge stariji 24 godine, on ima plan za zajedničku budućnost.

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - našalio se on apropo razlike u godinama.

KOD ERE NEMA NIŠTA ZA DŽABE! Oglasio se pevač za Alo! nakon što ga je koleginica optužila da je škrtica, pa otkrio pravu istinu!

 

Komentari (0)

Loading