ON JE BIO LUD ZA VENDI! Imao je neobičan hit, svetsku metropolu za dom, a evo o kome je reč!

Vesna Vukelić Vendi bila je učesnica mnogih rijaliti programa i uvek je izazivala veliku pažnju javnosti, a najviše pažnje je bilo dok je trajala Farma i njeno druženje sa poznatim pevačom i šoumenom iz Amerike.

Ekrem i Vendi su bili pravi rijaliti igrači i drugari, a njihove zajedničke scene se i danas prepričavaju. Pogotovo ona gde joj ljubi stopala. Ekrem je i priznao da je bio lud za pevačicom.

Vendi mu je nakon jedne žurke rekla da joj poljubi nogu i izmasira stopala, što je Gospoda prihvatio bez pogovora. Ekrem: Ćuti mala, noge su ti kao da imaš 20 godina. Evo, četiri mi sina. Vendi: Masiraj mi noge, Ekreme. Poljubi ih! Ona okom, a on skokom. Ljubio joj je tabane, a snimak je postao viralan.

Pintscreen

 

Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima.

Ekrem je svoju popularnost stekao svojim hitom "Kuća pos'o" a kasnije je nastupao u rijaliti šouima odakle svi pamte njegovu rečenicu "Ovde smo da bismo pravili šou". Sa njim je tako i bilo, šou i legendarne scene gde god da se pojavi.

Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina, Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godine 2010. učestvovao je u rijalitiju "Farma", gde je zauzeo treće mesto.

Podsetimo, Ekrem je preminuo u 55. godini u Njujorku na putu ka poslu. Sa suprugom Igbalom imao je četvoricu sinova.

POSLE SEDAM GODINA PONOVO ZAJEDNO! Slaviša i Tijana Čurović nakon godina razdvojenosti rešili da se pomire

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading