MIRKO KODIĆ PROGOVORIO O SVOJOJ KARIJERI Harmonikaš otkrio koji trenutak mu je bio najteži, koju pesmu obožavaju u Hrvatskoj, pa se dotakao i Cece!
Foto: Youtube/Printscreen

Poznati harmonikaš Mirko Kodić otkrio je detalje svoje bogate karijere. On je na početku odgovorio na pitanje šta čovek mora da uradi da bi bio harmonikaška legenda.

- Vežbao sam 12 sati dnevno - rekao je Kodić, dodajući da je potrebno mnogo truda i rada, da je talenat samo 10 odsto, a sve ostalo je rad:

- Svirao sam Šešelju i Slobi... Za mene nema razlike. Oni za stolom slušaju Mirka Kodića i doživeo sam nekoliko puta da kažu: "Nemoj da peva pevač, samo mi ti sviraj".

Svirao je i Arkanu.

MIRKO KODIĆ PROGOVORIO O SVOJOJ KARIJERI Harmonikaš otkrio koji trenutak mu je bio najteži, koju pesmu obožavaju u Hrvatskoj, pa se dotakao i Cece!

Alo

 

- Bio sam i na svadbi njega i Cece, nisam ni poneo harmoniku, pa su mi je doneli od kuće. Odsvirao sam "Zajdi, zajdi" i "Cvetak zanovetak" - rekao je Kodić i otkrio kako je otkrio Cecu:

- Ceca je pevala u nekoj kafanici na moru. Rekoh ovo dete peva strašno, pa sam pitao konobara o njoj, koji mi je rekao: "Dete je iz Prokuplja, tu su majka i otac". Onda sam seo sa njenim ocem, završili celu priču, posle je sve istorija.

Kaže da svira i u Hrvatskoj, a da najviše traže "Pozdravi je, pozdravi" od Miroslava Ilića, te da na tu pesmu "otkidaju", ali da vole i Šabana.

Najteži trenutak u životu Mirku Kodiću je bio kada je svirao "Ne plači, dušo" na sahrani Šabana Šaulića.

SMEŠI SE NOVI ESTRADNI RAT? Ana Bebić bez dlake na jeziku otkrila koja koleginica je razočarala, a evo i koji je razlog!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading