OVAKO SU MARINA I LAĆA KOMUNICIRALI Ana Nikolić otkrila šokantne detalje o Raduloviću!
Foto: Alo/ilustracija

Vest da je sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović iznenada preminuo potresla je javnost.

Sada se oglasio Milanov otac, Aleksandar Futa Radulović, koji je otkrio nove detalje. 

- Laća je 12.12 prijavljen kao nesto odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu - rekao je Radulović.

- Nije nam poznato u kakvom je stanju, posebno se zahvaljujemo konzulu Dušanu Vujoviću.

Njegova pokojna majka, Marina Tucaković napisala je ogroman broj tekstova, a poslednjih godina pomagao joj je i sin Milan Laća Radulović.

Njih dvoje autori su tekstova koje su otpevali Ana Nikolić i Stefan Đurića Rasta, a popularna pevačica je pre nekoliko meseci iznenadila sve kada je objavila tekstove pesama sa njenog poslednjeg albuma.

OVAKO SU MARINA I LAĆA KOMUNICIRALI Ana Nikolić otkrila šokantne detalje o Raduloviću!

instagram/ananikolić

 

 

Ana je, naime, objavila tekstove svoje pesme "Perspektive" i rastine "Adio amore" i otkrila da je Marina na ovaj način komunicirala sa svojim sinom:

- Mama, volim te! Jedna jedina mama, Marina Tucaković. Ovako su Marina i Laća komunicirali kada su želeli da jedno drugom kažu one najdublje tuge svoje duše i najsnažnije osećanje neraskidive povezanosti medju njima - napisala je Ana.

 

 

Podsetimo, MarinaTucaković preminula je 19. septembra u 69. godini, a iza sebe ima preko 4.000 tekstova i ogroman broj hitova. Ona je pisala za zvezde poput Zdravka Čolića, Olivera Mandića, Harisa Džinovića, Svetlanu Cecu Ražnatović, Nedu Ukraden, Anu Nikolić, Stefana Đurića Rastu i mnoge druge.

 

POSLEDNJI INTERVJU LAĆE RADULOVIĆA Evo šta je Marinin sin govorio o životu i porocima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading