LJUBAVI, SA ŠIJANOM NIKO NEĆE BITI Kleopatra prorekla sudbinu Goci Božinovskoj, pevačici pozlilo nakon ovih reči!
Foto: Alo/ilustracija

- Bila sam kod Kleopatre kada sam imala 30 godina, ta žena zaista zna da ti kaže bukvalno sve što će ti se dešavati u budućnosti. Meni je svašta pogodila, da čovek ne poveruje. Rekla mi je stvari koje su se apsolutno tako desile. Baš sve što je rekla, tako je i bilo. I ružno i lepo. Samo mi je ona sve pogodila, a ostali... Okači mačku o rep - ispričala je pre nekoliko godina Goca.

LJUBAVI, SA ŠIJANOM NIKO NEĆE BITI Kleopatra prorekla sudbinu Goci Božinovskoj, pevačici pozlilo nakon ovih reči!

Foto: Alo.rs

 

 

- Iskreno, nisam verovala u to, ali eto... U sve sam se vremenom uverila. Dok sam bila u braku sa Zoronam, otkrila mi je da vidi kraj sa njim, da joj je jako žao što će takvom lepotanu kao što je on desiti ono najgore, i da ge ne vidi među živima. Mada ja sam tada već načula da je on sa nekim ljudima i da će tu biti haosa. Ali opet nisam mogla da verujem da mi je baš tako rekla. Kad se nisam srušila.

- "Ljubavi, sa njim niko neće biti, meni je žao tebe, ali tako je. Ali ti vidim i to da te Bog uzdiže, tebe posle svega toga, jer imaš takvu energiju i svi sveci te čuvaju”. Savetovala me je da obratim pažnju i da se i sama čuvam svih ljudi sa kojima je on sarađivao. I sve je tako bilo zaista. Ubrzo posle toga tragedija se desila. Moj svet se tada srušio.

Kako je Goca tom prilikom ispričla, šta je Kelopatra videla, to se i obistinilo čak i godinama posle njihvog susreta, iako je Goca bila veoma skeptična po pitanju proricanja.

- Posle mi je rekla da ću biti jako uspešna u karijeri, da mi vidi neki pehar u ruci, a ja sam se samo nasmejala. Čuj pehar, kakav pehar ja mogu da držim. I stvarno sam dobila Oskar popularnosti. Iskreno, nije mi bilo prijatno dok mi je sve to otkrivala, jer nisam verovala u te stvari. Ja volim da mi neko pogleda u šolju, a kod nje sam otišla iz čiste radoznalosti. ona te gleda u oči i priča ti. Neke stvari koje mi je rekla se i sada dešavaju - ispričala je svojevremno Goca!

BONUS VIDEO:

DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA! Jovana Jeremić se na sopstvenom rođendanu latila mikrofona i zapevala čuveni hit, snimak sve oduševio!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading