OKAČILA JE MIKROFON O KLIN I PREŠLA U ASTROLOGE Predviđali su joj blistavu karijeru, promenila je ime, udala se za kolegu i zauvek nestala iz javnog života
Printscreen

Pesme Madam Piano mnogi i dan danas rado pevaju. Već odmalena je naučila da svira violinu i pokazivala je zanimanje za muziku. Prvi nastup je imala 1991. sa glumicom Anom Sofrenović, a dve godine kasnije je pobedila na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom "Sanjam".

Sarađivala je sa bendom "Ortodoks Kelts" na pesmi "Galija", a 1998. godine učestvovala je na festivalu Pjesma Mediterana sa pesmom "Moj jasmine" u duetu sa Borom Dugićem.

Iako je bila uspešna u svom poslu, ona je odlučila da više ne želi da se bavi muzikom na način na koji je to radila do tada.

Tada je isticala da je muzička scena opterećuje, a Ljiljana Rančić, kako je glasilo pravo ime Madam Piano, od te godine vodi potpuno drugačiji život.

U periodu koji je usledio počela da se bavi pedagoškim radom u sferi muzike, ali i astrologijom, koja je postala njena velika ljubav.

Bila je udata za kolegu Dejana Škopelju, sa kojim ima ćerku Lunu, a sada je udata za Marka Nedeljkovića, te iz braka sa njim ima sina Luku.

Ime koje je dobila po rođenju, Ljiljana, promenila je u Nia, a 2012. godine izdala je knjigu "Odiseja", koja se bavi astrološkim temama sa još dva autora, dok je prošle godine najavila mogućnost da snimi novi album, što se pak nije desilo.

ŠOK! Supruga našeg poznatog pevača je glavni makro u Srbiji, upleteni biznismeni i sportisti, a meta su joj ove devojke sa estrade!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading