SKANDALOZNO! Socijalna radnica vršila pritisak na Oliveru Konatar da odustane od tužbe za starateljstvo!
Foto: Printscreen/instagram

Ljubav između Olivere Konatar i Vukadina Gojkovića, poznatijeg kao Vuk Mob, završila se neslavno uprkos tome što je javnost verovala da su njih dvoje par za primer, a u tu priču je skoro dve godine medije i fanove uveravao reper koji se kleo u večnu ljubav.

Međutim, nakon što je Olivera rodila njihovu ćerku Teonu, nastao je pravi haos. Vuk više nije želeo da bude s njom, a ona se iselila iz porodične kuće Gojkovića sa tada tromesečnom bebom.

SKANDALOZNO! Socijalna radnica vršila pritisak na Oliveru Konatar da odustane od tužbe za starateljstvo!

Printscreen

 

 

Olivera je na sudu tražila starateljstvo nad detetom, tvrdeći da je njen partner alkoholičar i da se ne oseća bezbedno kada je ćerkica u njegovoj blizini. To je zapravo bila kap koja je prelila čašu zbog čega je Olivera spakovala kofere i vratila se u roditeljski dom.

SKANDALOZNO! Socijalna radnica vršila pritisak na Oliveru Konatar da odustane od tužbe za starateljstvo!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Nakon toga Gojković skoro dva meseca nije video ćerku, iako mu to bivša partnerka nije branila, naprotiv.

Kako tvrdi izvor Alo!, Olivera i Vuk su tokom jučerašnjeg dana imali suočavanje koje u procesu nije ni bilo planirano, a socijalna radnica zadužena za taj slučaj bila je sve vreme na strani Gojkovića, očigledno fascinirana činjenicom da je on javna ličnost.

- Nakon što je Olivera pre dva meseca pokrenula sudski postupak, Vuk Mob je pre nekoliko nedelja odlučio da i sam pokrene postupak protiv nje i tražio da dete od pet meseci samostalno boravi kod njega bez prisustva majke, što se u praksi nikada nije desilo, niti su takve stvari bile moguće - kaže izvor Alo!.

No, nakon jučerašnjeg suočavanja desila se situacija koju uglavnom možemo videti samo u filmovima.

Vuk: Umreću od alkohola

Iako je socijalna radnica uveravala Oliveru kako je Vuk prestao da pije kao da je ona provela pored njega dve godine, Gojković je samo nekoliko nedelja nakon rođenja ćerkice izjavio za domaće medije:

- Može da smeta Bogu ocu, to se nikada neće promeniti. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola - šokirao je Vuk tada odgovorom.

- Socijalna radnica zadužena za ceo proces je očigledno bila dodatno motivisana određenim stvarima, pa je sve vreme tokom jučerašnjeg razgovora navodila Oliveru da odustane od svoje tužbe i pripremala je na unapred osmišljenu odluku da Vuk dobije dete dva dana nedeljno, uz tvrdnje da je Gojković obećao kako više neće piti iako on navodno alkohol konzumira samo na nastupima. Čak joj je rekla da ne bi trebalo da se žali na odluku socijalne službe da dete samostalno bude kod oca dva puta nedeljno jer tako šteti svojoj ćerki - otkrio je izvor Alo!.

SKANDALOZNO! Socijalna radnica vršila pritisak na Oliveru Konatar da odustane od tužbe za starateljstvo!

Foto: Printscreen/instagram

 

Advokat Olivere Konatar, Vladimir Đukanović, šokiran je odlukom socijalne radnice i za Alo! otkriva da će se žaliti pre svega na ponašanje zaposlenih u Centru za socijalni rad Čukarica, a onda i na skandaloznu odluku.

Samoubistvo nije kukavičluk!

Reper je pre nekoliko godina u jednom intervjuu priznao da je bio sklon suicidnim mislima, ali da je to sada iza njega.

- Samoubistvo nije kukavičluk, ali nije ni hrabrost. Eto, ja sam probao da se ubijem jer sam mislio da nema izlaza. Nažalost, nisam potražio pomoć, a bila mi je potrebna. Srećom, sada je sve iza mene - rekao je Vuk.

Ona trudna, on u rijalitiju!

Nakon saznanja da je Olivera u drugom stanju, Vuk Mob je ipak ušao u rijaliti „Zadruga“, gde je ostao puna četiri meseca.

Za to vreme Olivera je bila kod svojih roditelja, a Vuk je izašao iz rijalitija dva meseca pre nego što se njegova tadašnja verenica porodila.

- Do sada je neviđeno u praksi da se dete koje ima jedva pet meseci odvaja od majke i da se poverava osobi krajnje nestabilnog ponašanja, sklonoj alkoholu i nemoralnom životu, tražiću da se ceo slučaj ispita. Ponašanje socijalne radnice prema mojoj klijentkinji je gotovo otvoreno stavljanje na stranu Gojkovića i zaista izaziva sumnju - rekao je Vladimir Đukanović za Alo!.

PAZI ŠTA RADIŠ I PRIČAŠ! Jovani Jeremić stižu skandalozne pretnje od poznatog političara!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
vesna

02.09.2021 08:30

To kakav je Vuk ,doticna je znala i pre nego su se razisli i napravili dete …ne branim nikoga i smatram da dete bez obzira na sve treba da ima 2 roditelja .

Mana trojki

02.09.2021 10:23

Podrška za Oliveru, od majke koja je vec vise od godinu dana u slicnoj situaciji. CZSR je dao model vidjanja da blizanci od 4 meseca odlaze kod oca 2 puta nedeljno i ako je otac zavisnik od narkotika u jeku korone. Nadam se da ce neko ovu temu pokrenuti u medijima!

Nena

02.09.2021 11:25

Ako ima zakona u ovoj državi socijalna radnica treba da dobije otkaz i da joj se doživotno zabrani rad u svemu vezanom za socijalno staranje...