NAJVEĆE FOLK ZVEZDE NAZVALA SELJANOM! Žena poznatog fudbalera se nakon skandala pere i pokušava da obmane javnost još gorim rečima! (FOTO)
Printscreen

Supruga fudbalera Nikole LazetićaSonja Lazetić, koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

Podsetimo, Sonja je na društvenoj mreži Tviter napisala:

Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, koja je na dočeku pevala pesmu "Ti moje zlato".

- Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana... - napisala je ona sraman komentar na svom Tviter nalogu.

Ova njena objava podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti, a Sonja je bila meta žestokih komentara i osude zbog svog komentarisanja tuđeg muzičkog ukusa.

Lazetićeva supruga odlučila je da ipak promeni priču, pa je sada pokušala da se opravda.

NAJVEĆE FOLK ZVEZDE NAZVALA SELJANOM! Žena poznatog fudbalera se nakon skandala pere i pokušava da obmane javnost još gorim rečima! (FOTO)

Printscreen

 

- Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo "seljana" ili "selje", i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit - napisala je Sonja.

ODRASTALE SU DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! Nakon 11 godina skrivanja, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pokazali ćerke!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Blejac

13.08.2021 12:28

Pa nego sta je, nego seljana. Uvek bilo i uvek ce biti

ea

13.08.2021 13:50

A sta se vi svoga stidite nisam vidila ni jedan narod da se svojih obicaja stidi kao vi a trebate da branite svoje a ne da ste vi kao nesto.

Branko

13.08.2021 15:55

A ko je "doticna gospodja",za ostale se bar zna,vidim da se opismenila u odnosu na pre 20-tak godina.....