SKLONITE TU SELJANU! Supruga poznatog fudbalera sramno komentarisala doček sportista, usledio brutalan odgovor Milice Todorović!
Alo/EPA

Supruga fudbalera Nikole LazetićaSonja Lazetić, koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

- Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, koja je na dočeku pevala pesmu "Ti moje zlato", a koja je bila pobednica "Zvezda Granda", a onda se nadovezala:

SKLONITE TU SELJANU! Supruga poznatog fudbalera sramno komentarisala doček sportista, usledio brutalan odgovor Milice Todorović!

Printscreen

 

- Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana...

Ove objave podeljene su bezbroj puta u poslednjih 24 sata, bilo je onih koji su je podržali, ali i onih koji su joj poručili da Milica bolje peva od mnogih drugačije profilisanih pevača, te da o njenim muzičkim kvalitetima ne treba suditi.

Na to je Sonja poručila da je na odmoru i da uživa u koktelima, te da neće da se svađa.

U PR službi Milice Todorović kažu da ovakvim izjavama ne daju na značaju.

- Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izabrali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice "Dom za vešanje", oni koji treba to nisu zaboravili - kažu u PR službi pevačice.

IMA SE, MOŽE SE! Otkriveno koliko je Šijan iskeširao novca za naslednikovu nosiljku, zavrteće vam se u glavi od cifre!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Olja

12.08.2021 15:20

U pravu je . Ne mora ni ozbiljna muzika ali oduvek se docekivalo sa ushicenjem i necim sto je nacionalno a ne kic i za zaborav.

Misa N

12.08.2021 15:58

Mozda se u njenom miljeu slusa klasicna muzika. Sve clanovi bilblioteke oko nje. Oroslost nismo zaboravili

Čiča

12.08.2021 16:52

A čime se bavi gospođa Lazetić, osim što troši Nikoline pare ? Šta je ona postigla svojim radom da može druge da komentariše i kritikuje?

Mama

12.08.2021 16:53

U pravu je. Bas kic i trbo-idiotluk. Nacija je ipak malo vise od toga.

Boris

12.08.2021 17:25

Nije u pravu! Dosta više! Sve je to naša muzika! U čemu je problem? Pa seljaci su dali živote za Srbiju! A ti što nisu seljaci....jesu li oni bolji ljudi od seljaka? A jeli to loše biti seljak? Taj koji bježi od .."IDE MILE LAJKOVAČOM PRUGOM" Taj traži sebe..hoće da bude nešto što nije! A u stvari je niko i ništa ! I sa takvim ponašanjem hoće sam sebe da stavi u neki društveni viši nivo,a ne svojim radom i stvaralaštvom za doprinos čitavog a društva. A onaj seljak upravo to čitav život radi! Pa ko je tu onda seljak? Iako se ta reč totalno pogrešno koristi.

Analiticar iz butika

12.08.2021 17:42

Ko je Sonja Lazetić? Sto bi njen ukus bio ikome bitan? Da li je ona necim zaduzila Srbiju i njene gradjane pa da zbog toga imamo razlog da cujemo i njeno misljenje.

Max

12.08.2021 19:21

Mozda htela da peva Jadranka Brajaktarovic?

MladenBg

13.08.2021 06:53

Sonja Lazetic je u pravu! Dosta vise te seljanije, bar kada su tako svetli trenutci! Najgoru muziku sklepacenu da vestacki dodiruje emocije ne moramo da slusamo onda kada tome mesta nema. Odvratno. A ova pevaljka nema kome sta da odbrusi vec je sama trebala da zna da joj tamo nije mesto medju sportistima. A u publici dole, neka peva za svoju dusu koliko hoce. Dole teror seljacke i vulgarne "muzike".