NJIHOVA TUGA JE SVE VEĆA 40 dana od Šabanove smrti! Goca ne prestaje da plače, Ilda i Sanela uradile ovo za OCA čim su stigle na grob! (VIDEO/FOTO)

Bol ne prestaje!

Šaban, pomen
Foto: Vesna Đorđević/Alo!

Porodica Šaulić danas obeležava tužnih 40 dana od tragičnog gubitka supruga, oca, dede i kralja narodne muzike, Šabana Šaulića!

Porodica je stigla u Aleju zaslužnih građana, gde je Šaban sahranjen.

Prva na Šabanov grob je stigla ćerka Ilda sa mužem, donela cveće i upalila sveće. Odmah posle nje stigla je i Sanela, koja je na grob ocu spustila bele kale. Obe su zapalile cigaretu Šabanu, a potom su se pozdravile sa rodbinom i prijateljima koji su došli da odaju počast kralju narodne muzike.

Šaban Šaulić, pomen
Foto: Vesna Đorđević/Alo!

Udovica Goca Šaulić stigla je u pratnji sina Mihajla. Ona je i dalje u vidno teškom stanju, naslonila se na pločnik i bez prestanka je plakala. Od nje se ne odvaja sin koji je od saznanja tragične vesti svoju pažnju posvetio mami i bori se sa njom da pregura ove teške trenutke.

Stigla je i Šabanova sestra Sarajka koja kroz suze doziva svog najmilijeg.

"Dušo moja, srećo moja, nema više mog osmeha", plakala je i šapatom govorila ove bolne reči.

Šaban Šaulić, pomen
Foto: Vesna Đorđević/Alo!

Na pomen su pored porodice došle i mnoge kolege. Među njima su kumovi Zorica Brunclik i Kemiš, Nada Topčagić, Bane Obradović, Dragan Kojić Keba, Miša Mijatović, Haris Džinović, Rade Vučković i Marko Đurovski sa suprugom.

Podsetimo, Šaban je tragićno nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil u kom je bio pevač udario drugi auto.

Pevač je prema prvim informacijama iz kola izašao bez vidljivih povreda držeći se za grlo i žaleći se na bol u grudima, da bi kasnije preminuo u bolnici.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi