Jovana Joksimović
Ata images
Jovana Joksimović

Ata images

, Foto: Ata images

- Emina i Jovana se dugo poznaju i druže. Njihovo dugogodišnje prijateljstvo dodatno je učvrstio duet koji je Emina snimila sa Jovaninim suprugom Željkom Joksimovićem, pa tako pevačica nije imala dilemu prilikom donošenja odluke ko bi mogao da vodi njenu promociju u Beogradu - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Jahovićevoj.

Kako nam je rekao, na taj način Emina je želela da poslovno i finansijski pomogne svojoj prijateljici, koja je nedavno ostala bez voditeljskog posla.

- Jovana je sa zadovoljstvom prihvatila Emininu ponudu, budući da joj vođenje ovakvih proslava nije strano. Brzo su se dogovorile o detaljima i honoraru, a Joksimovićeva je bila na visini zadatka - ispričao je izvor „Alo!“.

Srđan osedeo preko noći

Dok je Jovana Joksimović nakon otkaza, čini se, lepša nego ikad, njen kum i partner u poslu Srđan Predojević osedeo je preko noći. Naime, voditelj je šokirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom svoje nove fotografije, na kojoj ima sedu kosu. U poređenju sa onom koju je objavio pre desetak dana, kao da je reč o potpuno drugoj osobi. Čini se da je otkaz na TV „Prva“ i te kako uticao na njegov izgled.

Srđan Predojević

Instagram

Srđan Predojević, Foto: Instagram

Nakon oficijelnog dela, tokom kojeg je voditeljka pomogla pevačici da prisutnima ispriča sve o svojim kozmetičkim proizvodima, Jovana se opustila uz penušavo vino i cigarete, u kojima je uživala do kraja iventa.

Društvo joj te večeri nije pravio suprug, poznati pevač Željko Joksimović, ali voditeljki to nije predstavljalo problem. Uživala je sa ostalim zvanicama iz sveta šou biznisa, kojih je te večeri bilo napretek.