Anastasija Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Anastasija Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Anastasija Ražnatović , Foto: Rajko Ristić/Alo!

U toku jednog intervjua Anastasija Ražnatović komentarisala je aktuelne trendove u muzici i tom prilikom iznela svoje mišljenje o raznim izvođačima.

No, niko se nije nadao da će izneti mišljenje o Kiji Kockar.

"Dopada mi se. Sve je to negde sličan muzički pravac. Kijina pesma je isto super", prokomentarisala je Anastasija i dodala da još nije poslušala novu Kijinu pesmu "Potpis".

Kija Kockar

Alo!/ Dejan Briza

Kija Kockar, Foto: Alo!/ Dejan Briza

"Samo sam čula prvu pesmu koju je uradila", kratko je prokomentarisala Cecina naslednica.

U nastavku intervjua Ražnatovićeva je prokomentarisala da li bi snimila duet sa Kockarevom.

Anastasija Ražnatović

Screenshoot Instagram

Anastasija Ražnatović , Foto: Screenshoot Instagram

"Trenutno ne razmišljam o duetima. Koncentrisana sam potpuno na sebe i svoju solo karijeru. Pet, šest pesama planiram da budem sama", zaključila je mlada muzička nada.

Komentari (3)

realno

12.09.2018 13:24

Pametna devojka,a da nece mozda uci u rijaliti kao njena BIVSA drugarica i praviti budalu od sebe.Anastasija zna sta radi i veoma je lepa.

Kijevka

12.09.2018 19:09

Kija, nemoj da se ponizavas toliko, hoce mala Anastasija da pridobije popularnost preko tebe, nije ti to potrebno, ti si ih sama sve oduvala, jaca si od svih, ne trebaju ti ovakve razmazene mamine cerke zeljne slave

TANJA

12.09.2018 21:33

Anastasija Kiju ne bi primetila da Luna nije isarala Anastasijinu sliku u Zadruzi.Kakvu popularnost je Kiji Kockar donela Luna.Podrsku od Cece.Kao osvetu za precrtanu Anastasijinu sliku.Anastasija sve po uzoru na mamu.Al nema te vokalne kvalitete.Mlada je pocela da se puni silikonima.I sreca sto joj je Ceca mama.Ko bi je primetio u moru pevacica.Mama za cas sredi tezgu.