Goran Vesić
Printscreen
Goran Vesić

Printscreen

Goran Vesić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Nakon „Bir festa“, koji je bio prošlog vikenda, ovog ćemo na Ušću imati 17 velikih zvezda, od kojih, u tri dana, koliko će festival trajati, očekujemo veliki spektakl. Sledećeg vikenda čekaju nas klasika i Ivan Tasovac sa svojom „Filharmonijom“ na otvorenom, tako da ćemo u ta tri događaja, prema našoj proceni, imati skoro milion posetilaca, a to je nešto što je zaista važno, budući da će grad od toga zaraditi - kaže Vesić za „Alo!“ i objašnjava na koji način će prestonica prihodovati.

- Samo prošle godine, zaradili smo 800 miliona evra od turizma. Kad kažem zaradili, mislim na hotele, restorane, gradsku privredu... Kada imamo više ovakvih događaja, imamo i više turista, pa samim tim su i prihodi veći - kaže Goran Vesić i dodaje da ga pitanja da li je pametno investirati novac u muzičke događaje - nerviraju.

Goran Vesić

Printscreen

Foto: Printscreen

- Ljutim se kada me pitaju da li je primereno da ulažemo novac u ovakve događaje, zato što grad od njih zarađuje. Zaradimo kroz boravišnu taksu, ali zaradi i privreda Beograda. Svi imamo korist od toga - naglašava Vesić koji će se potruditi da posluša sve koncerte koji predstoje.

- Ja sam naklonjeniji „Filharmoniji“, ali ću poslušati i ove ostale koncerte. Moram da kažem da je Lepa Brena pre nekoliko godina imala koncert za Novu godinu i to je bio jedan od boljih koncerata na kojima sam bio. Ima ljudi koji su bili na koncertu Dragane Mirković u „Beogradskoj areni“ i koji su mi rekli da je bilo sjajno. Ja ću ići na „Filharmoniju“, ali ću svratiti i na ove ostale koncerte - kaže Vesić.

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!