Ceca  i Željko Ražnatović
EPA/Miloš Jelesijević
Ceca  i Željko Ražnatović

EPA/Miloš Jelesijević

Ceca i Željko Ražnatović, Foto: EPA/Miloš Jelesijević

Svima je dobro poznato da je najveća ljubav Svetlane Cece Ražnatović bio upravo njen suprug Željko Ražnatović Arkan, ali malo ko zna kako je Željko dobio baš taj nadimak!

Svaki opasan momak imao je svoj nadimak, što je za njih bila vrlo bitna stva. Taj nadimak menja njihova imena i prezimena, a kriminolozi tvrde da iz njihovih nadimaka mogu da izvuku brojne zaključke pa čak svoja zapažanja opisuju u psihološki dosije te osobe.

Svi znamo da su Željka Ražnatovića zvali Arkan, ali ono što je javnosti nepoznato jeste da u policijskim dokumentima Ražnatović stoji zabeležen kao Hibrid.

Većina takođe ne zna ni ko je zapravio bio Arkan. Malo vas bi pretpostavilo da je vođa Tigrova svoj nadaleko poznat nadimak dobio po glavnom junaku omiljenog crtanog stipa - čarobnjaku Arkanusu!

Ceca i Arkan

Screenshoot Youtube

Ceca i Arkan, Foto: Screenshoot Youtube

Jedna od najvećih zvezda naše estrade Svetlana Ceca Ražnatović sa 22 godine venčala se za Željka! Bila je to svadba veka o kojoj se pričalo na celom Balkanu!

Godinu dana kasnije par dobija sina Veljka, a nakon dve godine i ćerku Anastasiju.

Samo dve godine kasnije, 15. januara 2000. godine Arkan je ubijen u atentatu. Pevačica ostaje udovica sa trogodišnjim sinom i dvogodišnjom ćerkom i povlači se iz javnog života na neko vreme.

Godinu dana posle strašnog gubitka skupila je snagu i vratila se na muzičku scenu sa albumom "Decenija" i ne prestaje da niže hitove. Ne krije da je prošla izuzetno težak period nakon gubitka supruga ali se kao prava lavica borila! Spekulisalo se dosta o njenom ljubavnom životu, ali niko nikad nije uspeo da zameni njenog Željka koji je bio i ostao njena najveća ljubav.

Komentari (5)

šone

11.08.2018 08:47

Svi znaju što nije našla drugu ljubav a ona najbolje a dobar alat i crninu skida.

privatne novine

11.08.2018 08:53

Koliko dobijate da svaki drugi dan pisete o okorelim ubicama i osvedocenim kriminalcima? Sto ne pisete ko je on ZAISTA bio i sta je radio? Vredjate nas obicne citaoce. Ili u Srbiji vise nije preostalo ni o cemu drugom da se pise?

Pera

11.08.2018 09:51

Xaxa i ja isto volim svog frizera.

TANJA

11.08.2018 12:55

Ona ne dopusta da se za njega kaze da je kr.......c.Sad kad procita tekst da su mu nadimak tumacili kriminolozi.Zasto kriminolozi?Zato sto je k........c.Ona ima period pre Arkana i period posle Arana.U prvom periodu ona peva "Kupij majko cipelice""Miki" i slicno.Oblaci se katastrofalno.Polugola.A od kad upoznaje Arkana i stupa u vezu,tada sa ozenjenim covekom,ona snima moderne pesme,skupu odecu.Sama je pricala da je ucio ponasanju...Njeno drzanje pred medijima,nenapadanje ljudi...ARKANOVA SKOLA

Srbin

12.08.2018 22:29

Sad ce jos ispasi da je on bio narodni heroj, a ne najveci olos i kriminalac svih vremena u Srbiji. Sramota da nam deca odrastaju na takvim pricama....