Rada Radenović
PrintScreen/Instagram
Rada Radenović

PrintScreen/Instagram

Rada Radenović, Foto: PrintScreen/Instagram

Voditeljka Rada Radenović tokom prve i prethodne decenije bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, a zaštitno lice televizije “Pink”.

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od “City cluba”, preko “Vi pitate”, do “Zadruge” i emisije “Rada sam”. Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece.

- Živim u Podgorici i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - rekao je Dejan u martu 2010. godine.

- Znam da je pojedincima čudno što nisam u braku, ali to je moja i Dejanova privatna stvar. Ako se ikad odlučim da napravim taj korak, bićete blagovremeno obavešteni - pričala je Rada u to vreme, a kada se rastala od Dejana, on se vratio ženi.

- Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vreme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije. To sa Radom mu se omaklo, nije on ni planirao da bude sa njom u vezi, niti da pravi porodicu, desilo se. A ona je valjda htela da ga uhvati na bebu, ali ništa od toga nije bilo. Ma opšti haos je nastao. Ipak, nas dvoje smo dugo zajedno i svašta smo prošli, to je veza za ceo živo -  ispričala je tada Dejanova supruga Jelena.

Rada je davno raskrstila sa ocem svog sina, a zanimljivo je da su pojedini njeni bivši posle nje zaveli estradne cice. Naime, pevačica Ana Nikolić nedavno se zabavljala sa izvesnim Boškom, koji je pre nje bio u vezi sa Radenovićevom.

Podsetimo, poznato TV lice je tačno na dan Nove godine ostala bez oca i zbog toga je u tom prazničnom periodu uvek uhvati tuga. Ona je samo jednom pričala o tome.

- Nakon očeve smrti, koja je moju porodicu pre deset godina pogodila baš 1. januara, prestala sam da praznike doživljavam na način na koji to drugi čine. Euforije ima najviše zbog dece, koja sa posebnim oduševljenjem dočekuju Deda Mraza. Jelku po tradiciji kitimo tek nakon katoličkog Božića, a osim Petra u njoj uživaju i moja sestričina, kao i deca mog brata koja za vreme praznika vole da su s nama. Sve je podređeno najmlađima dok je za nas odrasle sve to manje važno - ispričala je voditeljka svojevremeno za domaće medije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79)

Takođe, nekadašnja manekenka Katarina Vučetić trenutno čeka dete sa Predragom Ilićem, bivšim dečkom “Pinkove” voditeljke.

Inače, Rada je danas napunila 42 godine. I dalje je veoma lepa i mladolika, a muškarci u velikom broju uzdišu za njom kao kada se prvi put pojavila na malim ekranima.

Komentari (1)

Miki

13.04.2021 18:32

Ma vazno je da ne ona sada ljubavniva gospodina Darka G.